Wolf in schaapskleren

Op 2 april 2011 kwam ze aangesloft met de rollator om mee te doen met een demonstratie van mensen die op Het Plein in Den Haag protesteerden tegen de slechte zorg voor ouderen. Mensen hadden elkaar gevonden via allerlei kanalen en hadden allemaal ervaren hoe erbarmelijk de zorg voor bejaarden was. Specifiek in verpleegt huizen. Mensen die afhankelijk waren van zorg of die hulp nodig hadden omdat ze gehandicapt waren maar die zorg nauwelijks of niet kregen. Je zou denken dat de dame met de rollator wel heel veel belang had bij een betere zorg. Ze deed dan ook flink mee. Ze had iets met de PvdA in de tweede kamer maar had weinig macht om iets aan de slechte zorg te doen. De PvdA zat toen niet in de regering en dan heb je bij een zogenaamde democratie niets te vertellen. Zo kreeg de demonstratie een gezicht met die gehandicapte dame er bij. Het voelde ook wel een beetje zielig aan als je ze zag scharrelen met haar hulpmiddel. Het ging echt moeizaam.
Na de laatste verkiezingen kwamen mister Kaalkop en Jochie Bril overeen om samen de Rutsom bende te vormen. Samen spraken ze af om koste wat kost 4 jaar lang te blijven regeren om in die vier jaar zoveel mogelijk de zorg en de sociale voorzieningen te slopen. Onder de valse naam van hervormingen zijn ze daar al een flink eind in opgeschoten. Zonder onvoorziene omstandigheden zullen ze ruimschoots slagen in hun opzet. Ze lopen zelfs vooruit op het schema.
En laat nu die zielige gehandicapte met de rollater van 2 april 2011 opdoemen in deze regering. Je kent ze enkel nog terug aan de manier van voortbewegen en het karretje dat haar daarbij helpt. Wie dacht dat het nu wel afgelopen zou zijn met de sloop van de zorg en de sociale voorzieningen heeft het helemaal mis. In tegendeel, deze dame doet geweldig haar best om de rechtse politici te overtroeven bij de “hervormingen”.
Basispakket van de zorgverzekering uitkleden, meer eigen risico, bejaarden niet meer in een tehuis opnemen, familie en buren moeten er maar voor zorgen zodat zorgafhankelijke sukkelaars thuis kunnen blijven en dan de AOW verlagen met 300 euro per maand omdat families hun moeder in huis nemen om te verzorgen is toch je reinste smeerlapperij.
Wie dat bedenkt is toch een echte crimineel, een volksverrader. Dat ouderen liever thuisblijven is een valse verdraaiing van de werkelijkheid. Die bleven liever thuis omdat het in verzorgingshuizen zo slecht was. Vervolgens regelt het rechtse slopersbedrijf dat CIZ zo moet indiceren dat iemand pas in een verpleeghuis komt als die op sterven na dood is. En komt het rollatormens met het korten op je AOW als je bij je kinderen gaat inwonen. Spaar je tienduizenden euro’s uit omdat je thuis blijft, krijg je daarvoor een boete van 300 euro
Tevens gaat die gehandicapte “volksvertegenwoordiger” verkondigen dat haar soortgenoten ergens een baan moeten zien te vinden. In tijden dat een flinke stevige en gezonde kerel van 35 jaar al geen werk meer vindt is het een volksverlakkerij om te stellen dat werkgevers iemand aannemen die niet helemaal 100% is.
Door meeheulen met rechts een goed betaald baantje bij de staat bemachtigen en dan andere sukkelaars het vel over de oren halen is toch je reinste kiezersbedrog? Haar kale partijgenoot riep dat hij Nederland socialer ging maken en na de verkiezingen blijkt dat hij met zijn club samenspant met de rechtse jongens die van huis uit nooit een voorstander waren voor de sociale samenhang en zekerheid van het arbeidersvolk.
De grootste en verraderlijkste hervorming is die van de partij van de arbeid. Die doet geweldig haar best om het de partij van de rijken naar de zin te maken.

Jette Kleynsma moest zich diep schamen voor de manier waarop ze haar soortgenoten het leven zuur maakt, of nog erger, het leven onmogelijk maakt. Maar het mens is schaamteloos zo blijkt. Volgens mij heeft ze op het hoogste niveau ook nog een handicap.
Ik zie ze nog staan op Het Plein. En ik zal maar niet schrijven wat ik haar nu wens.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s